2013. július 5., péntek

Liebster blog award - Díjat kaptam! :)

Sziasztok! Ma nagyon kedves meglepetés fogadott, amikor megnéztem az e-mailjeimet. Olcsi, akit a SAKK verseny kapcsán ismertem meg, díjat adott a blogomnak! Ezúton is szeretném neki megköszönni, az alábbi linken nézhettek be hozzá: www.szivarvanyszinpillango.blogspot.hu




Kaptam tőle 10 kérdést is:

  1.  Hogy kezdődött nálad a divat/beauty téma iránti érdeklődés?
Háát ez a téma engem kiskorom óta kísér, mivel a nagymamám fodrász, anyukám pedig kozmetikus. Mindig imádtam az üzletben lenni és figyelni, hogy anyuék mit csinálnak, aztán mikor nagyobb lettem a mamám mindenféle rendezvényre, oktatásra vitt magával. Anyukám kapcsán jött a smink, amivel komolyabban kb 14 éves koromban kezdtem foglalkozni és szó szerint beleszerettem... :) sminkes/beauty videókkal meg akkor találkoztam amikor a hugicám nézni kezdte őket...Szóval innen ered az egész. :)

    2.   Kedvenc bloggerek?

Ez fogós kérdés...nagyon szeretem Barbit (barbyesworld), az ő stílusa, sminkjei nagyon közel állnak hozzám, szerintem ő a kedvencem youtube-on is. A másik kedvencem Alexandra, a The very style írója.

   3.   A hely, ahol legjobban érezted magad? Miért?

Erre egyszerű a válasz, Londonban! Egy hétig voltam ott még pár évvel ezelőtt és az a légkör nagyon megfogott. Az emberek viselkedése, a város, a gyönyörű múzeumok, teaházak, minden olyan, mintha az én világomból lenne egy darabka. Nagyon szeretnék visszamenni és ha úgy adódna a jövőben, akkor oda is költöznék. :)

   4.   1 ciki tény rólad.

Ciki tény...ezen most gondolkoznom kellett, nem tudom, hogy ez cikinek számít-e, de szörnyen rendetlen vagyok...olyan mértékben, hogy az már tényleg ciki. Igyekszek rajta változtatni és általában ez az állapot csak átmeneti, de egyszerűen nem vagyok képes rendet tartani. Régebben ez rosszabb volt, már javulok! :)

   5.   Csoki vagy fagyi?

Mindkettőt nagyon szeretem, de csokira ritkán vágyok. 1 évben kb 3-szor kap el a csoki zabálás, akkor aztán mindent beleadok, viszont a fagyit jobban szeretem. Imádom a gyümölcsös fagyikat, ennek ellenére a csokis kekszes a kedvencem. Ebben lehet, hogy van egy kis ellentmondás... mindegy, a lényeg, hogy jöhet mindkettő!

   6.   5 jó tulajdonságod.

A 4-es kérdésnek ellentmondva a munkáim során és ha bármibe belekezdek mindig a tökéletességre és a pontosságra törekszek, beleadok mindent abba, amit csinálok. Szeretek tanulni és képes vagyok feszült figyelemmel beszívni mindent az agyamba, amit hallok, látok, vagy olvasok. Ennek a tulajdonságnak mindig is nagy hasznát vettem :) . A harmadik jó tulajdonságom szerintem az, hogy igényes vagyok, mindig adok a megjelenésemre. A következő az, hogy alapvetően minden emberrel kedves vagyok, bárkivel tudok beszélgetni. Ehhez kapcsolódik, hogy megértő vagyok. Bárki problémáját átérzem, megértem és próbálok segíteni.

   7.   Kedvenc filmed? Miért?

Sok kedvenc filmem van, szeretem az elvont, "gondolkozós", thriller-horror szerű filmeket. Ami a legnagyobb hatással volt rám, megijedtem(!!!), ez nagy szó, mert kevés film ijeszt rám rendesen...az az Ördögűzés Emily Rose üdvéért volt. Ettől a filmtől én úgy lefagytam, hogy 2 hétig szinte egy percre sem mertem egyedül maradni.

   8.   Olvastad eddig a blogom?

Amikor rátaláltam pár napja, akkor iratkoztam fel Olcsi blogjára, szóval nem régóta, de olvasom és fogom is a jövőben! :)

   9.   Kedvenc képed magadról?

Alapvetően nem szeretem, ha fényképeznek, mindig belekötök valamibe...De ehhez a kérdéshez két képet is tudtam választani. 

Ez az első kedvencem. Ez a kép idén készült a ballagásomon, közvetlenül az után, hogy én lettem az év diákja, ami nagyon nagyon meglepődtem és iszonyatosan boldog voltam. Itt még a meglepettség fázisában vagyok, viszont örök emlék lesz. :)


Ez a kép a szalagavatóm után készült, szerintem elég jó lett, de az a legjobb benne hogy anyukámmal, apukámmal és a tesómmal vagyok rajta. Nálunk ritka az olyan kép, amin mindenki rajta van (igaz, mamiék lemaradtak...) :)

   10.   3 legszebb dolog rajtad?

Nehéz kérdés...az első számú kedvencemnek a szemeimet mondanám, nekem tetszik, hogy barna, tökéletesen meg vagyok elégedve a formájával, szerintem nagyon könnyen sminkelhető. Második kedvenc a szemöldököm. Nagyon nagyon szeretem őket úgy, ahogy vannak :). Utolsónak pedig a kezeimet mondanám, mindig is szerettem őket (főleg a körmeim).


Az én jelöltjeim:

1. Wish for beauty
2. Sweetlife...really?
3. Style and Junkie
4. Szépség csak Neked

 Sajnálom, 1 óra keresgélés után sem találtam több bloggert, aki 200 követő alatt van :(

Szabályok: 
1.Linkkel jelöld azt az embert ,aki téged jelölt/nevezett a díjra!
 2.Válaszolj a 10 kérdésre ,amit a neveződ kiírt! 
3.Nevezz/jelölj Te is 10 embert a díjra! (Arra figyelj ,hogy 200 alatti legyen a követőik száma)
 4.Írj Te is kérdéseket az általad jelölteknek! 
5.Jelezd a jelöltjeid blogjain ,hogy jelölted/nevezted őket!

Az én kérdéseim:

1. Mi ösztönzött arra, hogy blogot írj?
2. Legjobb gyerekkori élményed?
3. Mi az, ami a legjobban idegesít egy emberben?
4. Mi lenne az, ami miatt abba hagynád a blogolást és miért?
5. Ha lenne 1 dolog amit megváltoztathatnál a múltban, akkor mi lenne az?
6. Kedvenc festményed?
7. Jelenleg mi a legfontosabb célod?
8. Legviccesebb történeted?
9. Mi a kedvenc smink terméked/ruhád/stb.?
10. Kedvenc Youtube gurud? Miért?

Még egyszer köszönöm Olcsinak a díjat, kíváncsian várom a válaszokat! :)




3 megjegyzés: