2013. július 21., vasárnap

Essence frame4fame tincses műszempillák

Sziasztok!


Nem bírtam kivárni egy különlegesebb alkalmat, ezért gondoltam felrakom ezeket az újonnan szerzett szépségeket. Nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel és a ragasztó is tökéletesen tette a dolgát.





Egy nagyon natúr sminket készítettem előtte és minden fázist lefotóztam, amikor feltettem a szempillákat.



7 db szempilla "csomócskát" tettem fel, ebből 5 hosszút és 2 rövidebbet.


A ragasztót úgy használtam, hogy egy kis dobozkára tettem belőle és úgy mártottam bele a szempillák végét. Pár másodperc után helyeztem fel, nagyon könnyen megkötött és egész nap bírta a gyűrődést. Nem esett le, nem mozdult el egy sem, szóval teljesen elégedett voltam. Szerintem nagyon természetes hatást értem el velük, de ezt persze lehet még fokozni, ha többet teszünk fel.
Leszedéskor nem volt egyszerű dolgom, igyekeztem kíméletes lenni, de sajnos a ragasztó nem akarta megadni magát. Egy kis kétfázisú sminklemosóval és fültisztító pálcikával sikerült maradéktalanul eltávolítanom, valamint a szempillákról egyszerűen csak le kellett csípnem a rajta lévő terméket. Tökéletes állapotban tudtam visszahelyezni őket a kis dobozkájukba, de nagyon kell velük vigyázni, a kiszedésnél, mivel könnyen kihúzhatjuk a szálakat. Erre nekem egy szemöldökcsipesz tökéletesen megfelelt.
Ezt a két terméket már egy másik csajszin is kipróbáltam, ő ugyanígy meg volt elégedve mint én, nagyon örült a természetes végeredménynek.
Mindkét cucc 10/10, semmi irritációt, viszketést nem okozott a ragasztó, a szempillákat nem is éreztem, tökéletesen működött minden, csak ajánlani tudom!!!

Jöjjön még néhány kép a végeredményről:





Ti szoktatok tincses műszempillát használni, vagy a sorosat kedvelitek jobban?



2 megjegyzés:

  1. Hát nem gondoltam, hogy ennyire jó ez a ragi! Már másodszor olvasom ezt a posztod. Mennyi volt?:)
    Amúgy tipp: kétfázisú lemosó egy vattakorongra, amit pár percig rányomkodsz finoman a szemedre. Aztán 2-3 perc után lefele, majd kifele húzod le a korongot:) Nálam működik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 700 Ft körül volt, azóta többször is használtam, tényleg nagyon tuti. Kétfázisút használom én is, azzal lejön, de elég nehezen. Egy kis meleg vizes áztatás után szokott végleg lejönni.

      Törlés