2013. május 28., kedd

Bemutatkozás :)

Kedves látogatók!
Először is szeretnék pár gondolatot írni magamról, és arról, hogy mi is lesz a blogom témája. A fő téma a smink és a szépségápolás. Már több éve foglalkoztat a sminkelés és minden dolog ami hozzá kapcsolódik. A bloggal párhuzamosan fogom vezetni a youtube-csatornámat, amire igyekszek majd minél több videót feltölteni. A másik vonal a köröm szépítés és ápolás. Szeretnék majd körömlakkos, műkörmös, gel lakk-os videót, illetve posztokat közzétenni. A körmeimet én magam csinálom itthon, nincs semmiféle végzettségem. Amit tudok, arra nagyrészt én magam jöttem rá és szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat. A sminkelés és a körmözés terén próbálok majd érdekességeket mutatni és megosztani veletek néhány tippet. Tervezek feltölteni ide step by step képes bejegyzéseket 1-1 körömdíszítésről, lakkozásról, amit bárki könnyen elkészíthet. Ilyenek sűrűn várhatóak ugyanúgy, mint a sminkes step by step bejegyzések, amiben lépésről lépésre mutatok be egy sminket.
Ízelítőként ennyit gondoltam elmondani, természetesen ezen kívül lesznek másféle bejegyzések és videók is. Az első videóm elméletileg egy natúr hétköznapi sminket fog bemutatni, amit akár iskolába, vagy a mindennapokban is lehet alkalmazni.
Kéréseket bármikor szívesen fogadok és remélem, hogy lesznek olyanok, akiknek tetszik amit csinálok és érdekesnek találják a posztokat, videókat. :)
Feltöltök ide néhány képet 1-2 sminkes és körmös munkámról, így talán jobban megismerhettek :)
Köszi, hogy benéztetek! :)









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése