2013. augusztus 21., szerda

Porcelán mandula körmök saját keverékkel

Sziasztok!

Nagy semmittevésemben kedvet kaptam a körmözéshez és kicsit kísérleteztem. Nincs túl sok porcelán porom (mivel nem vagyok profi), de van lehetőség saját színek megalkotására. Sokféle módon alkothatjuk meg őket, mondjuk ha csillámporokat, pigmenteket, más porokat adunk egy adott színhez, esetleg az átlátszó anyagunkhoz. Én ilyenkor fogok egy üres kis tégelyt és mindent bele. :) Addig kevergetek, amíg meg nem kapom a kívánt eredményt.
A körmeimet már 2-3 éve magamnak csinálom, nem jártam körmös suliba, de még egy tanfolyamon sem. Tudom, sokan elítélik az ilyesmit, mert nagy károkat lehet okozni magunknak meg másoknak stb...de ilyen még nem fordult elő velem. A körmözést nagyrészt videókból és oktató anyagokból, valamint az alapokat a kezdetek kezdetén a keresztanyámtól tanultam, aki körmös. A technikákat, praktikákat és mindezt, amit most tudok mégis inkább azt kell mondjam, hogy a sok gyakorlásból tanultam meg. Vannak nagyon jó videók Youtube-on, ide linkelek egy csatornát, ami hasznos lehet kezdők számára (sajnos angol tudást igényel a megértése) még akkor is, ha csak vizuálisan tudjátok értelmezni.
http://www.youtube.com/channel/UCcgYRQcNXyBatzT9S4eohpw  Ezt a csatornát nagyon nagyon melegen ajánlom, nekem rengeteget segített!

Nézzük a körmöket! :)


Brillbird Cover Pink TAN + egy rózsaszín (talán 17-es) + Crystal Nails chameleon rainbow 402-es por 

Igyekszek majd még jobb képeket csinálni, de mivel helyhez vagyok kötve pillanatnyilag, ezért elég nehéz. Ha még lesznek képek, akkor azt Facebook-on meg tudjátok nézni. :)

Tervezek majd egy füzet dekorálós posztot meg talán eljutok oda is, hogy megmutassam a nyári kedvenceimet.

Érdekelne titeket a jövőben egy bővebb műkörmös poszt vagy videó? (hogyan csinálom, mivel stb)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése